menük kihagyása és ugrás a tartalomhoz

Akadálymentesítési nyilatkozat

   

A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Humán Szolgáltató Központ elkötelezett amellett, hogy folyamatosan biztosítsa a https://humanszolgaltato.hu/ honlap akadálymentes használatát az (EU) 2016/2102 európai parlamenti és tanácsi irányelvet átültető nemzeti jogszabály (a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény) szerint. Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a https://humanszolgaltato.hu/ honlapra vonatkozik.

   

Megfelelőségi státusz

A honlap megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

   

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2022. január 18-án készült, az SZKTT Humán Szolgáltató Központ önértékelése alapján.

   

Visszajelzés és elérhetőségek

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat az info[kukac]humanszolgaltato.hu címen jelezheti. A visszajelzési mechanizmuson küldött értesítések feldolgozásáért az SZKTT Humán Szolgáltató Központ felelős. A 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdés értelmében a közszférabeli szervezet a jelzésre 30 napon belül köteles válaszolni.

   

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza. Ellenőrző szervezet: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35. Levelezési cím: 1134 Budapest, Váci út 35. Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070 E-mail: ugyfelszolgalat@kifu.gov.hu Web: https://kifu.gov.hu/ Bejelentés alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez, ha a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől.

   

Hivatalos Jóváhagyás

Az akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyom:

Szolnok, 2022. január 18.

Hegyi Anita

igazgató