Blog Listing

Koronavírus

Tájékoztatjuk az ügyfeleket, hogy intézményünkben az általános ügyfélfogadás a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében ezen rendelkezés visszavonásáig szünetel!

Kérem a sürgősnek, vagy halaszthatatlannak ítélt esetben telefonon keresse intézményünket a 06-56/420-614-es elérhetőségen, vagy munkaidőben a családsegítője/esetmenedzsere ismert telefonszámán.

Krízishelyzet esetén továbbra is a 06-80/627-777-es készenléti szolgálati telefonszámon élhet jelzéssel!

A koronavírus-járványra való tekintettel a betegség megelőzése érdekében az intézmény fenntartójával történt egyeztetést követően az alábbi intézkedések meghozatalára került sor:

  1. Az intézmény személyes ügyfélfogadási idejét határozatlan időre kénytelenek vagyunk felfüggeszteni, egyéb rendelkezésig az ügyfélfogadás ilyen formája szünetel!
    Indokoltan sürgős, halaszthatatlannak ítélt esetben az intézmény kizárólag a munkatársakkal telefonon történt előre egyeztetett időpontban kereshető fel személyesen. Halaszthatatlannak ítélt esetben, munkaidőben telefonon vagy családsegítője/esetmenedzsere ismert telefonszámán élhet megkereséssel. A szükség esetén előállt, előzetes időpont egyeztetés alapján fogadott ügyfeleket megkérjük, hogy az intézményen kívül várakozzanak! Az ügyfelek az egyeztetett időpontra történő megérkezésüket a kapun elhelyezett csengő megnyomásával jelezhetik!
  2. Jelen rendelkezés ideje alatt mindannyiunk érdekében kerüljük a személyes kapcsolattartást az ügyfelekkel, az ügyintézéseket lehetőség szerint jellemzően telefonon és elektronikusan végzik a munkatársak.
  3. Jelen rendelkezés ideje alatt a Család-és Gyermekjóléti Központ speciális szolgáltatásainak biztosítása is felfüggesztésre kerül (jogi tanácsadás, kapcsolatügyelet, kórházi szociális munka, családkonzultáció/családterápia, pszichológiai tanácsadás).
  4. A krízishelyzetek kezelése jelen helyzetben sem halasztható el, ezek ellátását a szolgálat/központ munkatársai a megfelelő óvintézkedések mellett biztosítják!
  5. Az intézményünk felkeresését szükségessé tevő esetekben ügyfeleink figyelmét nyomatékosan fel kívánjuk hívni az alapvető higiénés körülmények betartására, a vírusfertőzés terjedési kockázata csökkentésének lehetőségeire, így az intézményben biztosított kézmosási lehetőség igénybevételének szükségességére!
  6. A rendelkezés ideje alatt átmenetileg az adományok fogadása, közvetítése és kezelése is szünetel!

Megértésüket köszönjük!

Hegyi Anita

igazgató


Betűméret átméretezés
Kontraszt