Blog Listing

Koronavírus

A koronavírus-járványra tekintettel a betegség megelőzése érdekében az intézmény fenntartójával történt egyeztetést követően az alábbi intézkedések meghozatalára került sor

  1. Az intézmény személyes ügyfélfogadási idejét határozatlan időre kénytelenek vagyunk felfüggeszteni, egyéb rendelkezésig az ügyfélfogadás ilyen formája szünetel!
    Indokoltan sürgős, halaszthatatlannak ítélt esetben az intézmény kizárólag a munkatársakkal telefonon történt előre egyeztetett időpontban kereshető fel személyesen. Halaszthatatlannak ítélt esetben, munkaidőben telefonon vagy családsegítője/esetmenedzsere ismert telefonszámán élhet megkereséssel. A szükség esetén előállt, előzetes időpont egyeztetés alapján fogadott ügyfeleket megkérjük, hogy az intézményen kívül várakozzanak! Az ügyfelek az egyeztetett időpontra történő megérkezésüket a kapun elhelyezett csengő megnyomásával jelezhetik!
  2. Jelen rendelkezés ideje alatt mindannyiunk érdekében kerüljük a személyes kapcsolattartást az ügyfelekkel, az ügyintézéseket lehetőség szerint jellemzően telefonon és elektronikusan végzik a munkatársak.
  3. A krízishelyzetek kezelése jelen helyzetben sem halasztható el, ezek ellátását a szolgálat/központ munkatársai a megfelelő óvintézkedések mellett biztosítják!
  4. Az intézményünk felkeresését szükségessé tevő esetekben ügyfeleink figyelmét nyomatékosan fel kívánjuk hívni az alapvető higiénés körülmények betartására, a vírusfertőzés terjedési kockázata csökkentésének lehetőségeire, így az intézményben biztosított kézmosási lehetőség igénybevételének szükségességére!
  5. A rendelkezés ideje alatt átmenetileg az adományok fogadása, közvetítése és kezelése is szünetel!

Krízishelyzet esetén – munkaidőn túl – továbbra is a
06-80/627-777-es készenléti szolgálati telefonszámon élhet jelzéssel!

 

Megértésüket köszönjük!

Hegyi Anita

igazgató

 

A kialakult egészségügyi járványhelyzetre tekintettel a legfrissebb, hiteles információk az alábbi linkre kattintva érhetők el:

https://koronavirus.gov.hu/


Betűméret átméretezés
Kontraszt